Pleisters, verbandmiddelen, eerste hulp sets. 

Bekijk het wondverzorging assortiment

Diverse artikelen voor een goede verzorging van voeten. 

Bekijk het voetverzorging assortiment

Kinesiologie tape, windsels, warm-koud therapie; een goede uitrusting tijdens het sporten. 

Bekijk het sportverzorging assortiment

We ontwikkelen private label concepten in wondverzorging, voetverzorging en sportverzorging.

Meer over private label

We leveren aan retail en automotive klanten in 12 landen in Europa.

Meer informatie over Bevaplast

We leveren (sport)medische producten die voldoen aan Europese regels en richtlijnen.

Meer over Quality Management

Home > 

Disclaimer

In deze disclaimer wordt verstaan onder:
- Eigenaar: de eigenaar van de website (Bevaplast);
- Gebruiker: bezoeker van de website;
- Content: alle aanwezige inhoud op de website.

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Content
De content op de website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. De getoonde informatie op deze website wordt dagelijks gecontroleerd. Toch kan het voorkomen dat er onjuiste of onvolledige informatie wordt verstrekt, onjuiste productinformatie of producten worden aangeboden, hetzij door de invoer van gegevens, hetzij door technische oorzaken. De content op de website wordt uitsluitend gebruikt voor commerciƫle doeleinden.
De informatie op productverpakkingen zijn samengesteld door de fabrikant en zijn leidend voor het gebruik van het product.

Copyright
Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de inhoud van de website, de daarin opgenomen gegevens, afbeeldingen, teksten en combinaties daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Verwijzingen en hyperlinks
De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen. De eigenaar geeft dan ook geen garantievoor de toegankelijkheid en de inhoud van de betreffende websites en aanvaardt op generlei wijze aansprakelijkheid voor het functioneren van of voor de informatie op deze websites.

Nadere informatie
Indien u vragen of twijfels heeft kunt u contact met ons opnemen. Tel: 0578-571736 of via info@bevaplast.nl.

Bevaplast behoudt zich alle rechten voor.

Bevaplast.nl hecht belang aan uw privacy. Door verder gebruik te maken van onze website / webshops gaat u akkoord met ons Privacy Statement