Private label | Huismerk | Wondverzorging | Sportverzorging | Voetverzorging | Retail | Automotive

Private label in (sport)medische producten

Onze kennis van de markt in combinatie met onze kunde om uw huismerk samen te stellen, te ontwerpen en te leveren geven u de mogelijkheid om een unieke positie in de markt in te nemen.


Private label is onze core business

Jaarlijks leveren wij miljoenen pleisterverpakkingen en verbanddozen voor het huismerk van onze klanten. Veel gerenommeerde retailketens bedienen wij met een breed scala aan (sport)medische huismerk producten.

De private label expertise van Bevaplast

Ons product development team ontwikkelt de private label producten in samenwerking met de klant. We managen de kwaliteit van de producten en we zorgen voor tijdige en betrouwbare levering op basis van een groot internationaal netwerk en optimale supply chain.

Huismerk artikelen voor verschillende klantgroepen

Bevaplast levert private label producten aan supermarkten, drogisterijen, automotive bedrijven en groothandels. Wij ontwikkelen private label productlijnen en voorzien klanten in kwalitatief hoogwaardige huismerk producten voor concurrerende prijzen.

Wilt u kennis maken met Bevaplast?

Wilt u kennis maken met Bevaplast en ontdekken wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van medische en sportmedische producten?

Neem contact op met ons sales team

Bevaplast.nl hecht belang aan uw privacy. Door verder gebruik te maken van onze website / webshops gaat u akkoord met ons Privacy Statement